INTERIEURSTYLING

Naar een interieur dat je persoonlijk verhaal weerspiegelt

 

Stylette laat je nog meer genieten van je woning. Samen met jou gaan wij op zoek naar de ultieme invulling van je interieur, volgens je eigen smaak en stijl maar ook volgens je praktische wensen en behoeften.
Esthetiek en functionaliteit staan nu eenmaal niet los van elkaar. We zorgen ervoor dat elk element perfect past in je dagelijks leven. Materialen, kleuren, texturen en vormen brengen we in harmonie met elkaar, zodat een sfeervol geheel ontstaat waarvan jij meteen gelukkig wordt.

yann-maignan-376909-unsplash.jpg
 
 

wat mag je van ons verwachten?

 

INTAKEGESPREK

We komen bij je langs. Om te luisteren naar wat je voor ogen hebt, om de ruimte al eens aan te voelen en om een eerste richting aan te duiden. Na dit intakegesprek ontwikkelen we een concept en stijlplan als leidraad voor de verdere styling.

 

MOODBOARDS

Op basis van het stijlplan werken we moodboards uit die we live komen presenteren. Op die manier krijg je een eerste beeld van het toekomstige resultaat en kan je zelf oordelen welke sfeer het best aansluit bij je interieurverhaal. We overlopen samen de verschillende mogelijkheden, waarna wij op basis van je feedback eventuele aanpassingen kunnen aanbrengen.

 

KLEURBEPALING

Als de juiste look en feel is bepaald, ontvang je van ons een aantal perspectieven van de ruimte die we gaan inrichten. Hierbij ligt de focus op het kleurgebruik. Welke tint komt waar in het interieur en hoe stemmen we de verschillende onderdelen op elkaar af? Je krijgt een gedetailleerd overzicht en als je wil zelfs enkele stalen zodat je al eens live kan proeven.

 

MEUBELKEUZE EN DECORATIE

Liggen de kleuren vast? Dan buigen we ons over de eigenlijke invulling van je interieur, van meubels en verlichting tot raamdecoratie. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden, begeleid door beeldmateriaal. Of we gaan de meubels samen in het echt bekijken, zodat je een nog realistischer beeld krijgt.