OVER STYLETTE

Stylette is de interieurstudio van Stephanie Van Pouck. Ze heeft een hart voor wonen en begeleidt je graag persoonlijk in je zoektocht naar de optimale inkleding van je interieur.

DSC_2116 copy_preview.jpeg
 
 

Stephanie, styliste van stylette

 

Stylette vertaalt de passie voor interieur en styling van Stephanie Van Pouck. Het inkleden van een intiem diner, het verzamelen van smaakvolle serviezen, het uitkiezen van opvallende of net heel ingetogen decoratie. Allemaal doet het haar hart sneller slaan. 
Gezelligheid en sfeer creëren is Stephanies tweede natuur en met Stylette komt die nu ook op een professionele manier tot uiting. Eindelijk kan ze haar ding doen en haar liefde voor wonen delen met anderen. Je kan bij haar terecht voor creatieve stylingprojecten die je woning, winkel, bedrijfsruimte of evenement naar een hoger niveau tillen.

 

PERSOONLIJK
"Ik hou ervan om naar mensen te luisteren en mee te stappen in hun persoonlijk verhaal. Met Stylette wil ik inspelen op hun verlangens en dromen rond wonen. Ik wil hun visie en waarden zichtbaar maken in een interieur dat mooi is en elke wens of behoefte invult."

 

VERRASSEND
"Ik probeer dingen te zien die anderen niet zien. Verder te denken om tot ideeën te komen die mensen echt raken. Ik wil ze verrassen met een concept en styling die alle verwachtingen overstijgen."

 

UNIEK
"Wonen is persoonlijk. En dus is ook elk interieur anders. Het is een uitdaging om voor elke klant iets anders te mogen doen. Elk project is uniek en juist dat maakt mijn job zo veelzijdig en verrassend.