Feesten in stijl

Elke gelegenheid is goed voor een feestje en met de juiste styling geef je de festiviteiten nog meer schwung. Elk bedrijfsevenement, elke babyborrel, elke bruiloft, alles wat inspireert en opwindt, is voor ons een uitdaging om net iets verder te gaan en naar creatieve oplossingen te zoeken. Samen met jou zorgen we voor een bruisende avond die je gasten niet snel zullen vergeten.

 

sweet-ice-cream-photography-399226-unsplash.jpg

Bij je thuis 

Je organiseert graag een etentje, maar hebt noch de tijd noch de energie om de juiste bloemen, het perfecte servies of de ultieme servetten uit te zoeken? Dan neemt Stylette je dat graag uit handen, zodat jij je enkel nog over je gasten hoeft te bekommeren. Bovendien kunnen we de ruimte bij je thuis omvormen tot een echte droomlocatie met aangepast meubilair, bijbehorende decoratie en verlichting.

 

OP VERPLAATSING

Of je nu gaat trouwen, een bedrijfs- of doopfeest geeft, dan wel je verjaardag viert op locatie, Stylette beschikt over de nodige creativiteit en contacten om al je ideeën tot leven te brengen en alles te coördineren. We werken een uniek totaalconcept uit en verzorgen de aankleding van a tot z, zodat jij en je gasten kunnen feesten in stijl.